- ELLER -
Registrer
- ELLER -
Log Ind

Om Os

Blåvandshuk Skole er en overbygningsskole med filialskole i Billum, 4 SFO’er og en børnehave, der tilsammen udgør en helhed omkring børns liv og læring. Det pædagogiske arbejde bygger på lovgrundlaget for folkeskolen og den dannelsestradition og det værdigrundlag, som er kendetegnende for den danske folkeskole. I det daglige arbejder er dialogen vigtig som en forudsætning for demokratiets udvikling, og for respekten og anerkendelsen af den enkelte inden for fællesskabts rammer. Det handler at lære at tage ansvar og bidrage som aktive borgere i et samfund under stadig forandring.Historie


Blåvandshuk Skole er en overbygningsskole med filialskole i Billum, 4 SFO’er og en børnehave, der tilsammen udgør en helhed omkring børns liv og læring. Det pædagogiske arbejde bygger på lovgrundlaget for folkeskolen og den dannelsestradition og det værdigrundlag, som er kendetegnende for den danske folkeskole. I det daglige arbejder er dialogen vigtig som en forudsætning for demokratiets udvikling, og for respekten og anerkendelsen af den enkelte inden for fællesskabts rammer. Det handler at lære at tage ansvar og bidrage som aktive borgere i et samfund under stadig forandring.

Kontakt

I ForældreIntra kan du
• følge med i, hvad der sker på dit barns skole
• se årsplaner og elevplaner for dit barn
• kommunikere med lærerne i kontaktbogen
• maile med lærere og forældre
• melde dig til arrangementer og møder.

ForældreIntra er en del af skolens lukkede intranet, SkoleIntra, og derfor skal du logge på med et brugernavn og et kodeord. Du kommer ind i ForældreIntra via menupunktet “ForældreIntra” på skolens hjemmeside www.blaahuk.dk. Når du har klikket på dette menupunkt, skal du bruge dit brugernavn og den kode, som du har fået udleveret af skolen. Det er skolens lærere, der bestemmer, hvordan ForældreIntra ser ud for den enkelte klasse. Derfor kan antallet af funktioner og menupunkter variere fra klasse til klasse.Skolen har i kantinen opstillet maskiner til fri afbenyttelse for forældre, der ikke har anden tilgang til computere med internet.

Kontakt

Skolevænget 12
Oksbøl
79 94 73 99
www.blaavandshukskole.dk