Skilsmisserådgivning til mænd

Velkommen til Man-fred

Man-fred imødekommer samfundets ønske for rådgivning til mænd og fædre, der har brug for støtte og hjælp i forbindelse med en skilsmisse eller opløsning af et parforhold.

Hjælpen og støtten sigter primært mod at styre udenom social deroute, udbygge det sociale netværk, styrke samlivet med børnene, fastholde arbejde og relationer.

Fill out this form to apply for help right now!

You can get our professional help right now. We will find solutions for your trouble and solve the problems with You.

Man-fred svarer spørgsmål og giver gode råd

”Mænd er langt dårligere end kvinderne til at hjælpe sig selv og gribe fat i deres netværk, når parforhold og ægteskab er i krise eller forliser. De færreste tager initiativ til at tale med familie, kolleger og venner om de tanker og følelser, der ruller ind over dem, når livets faste og vante rammer går i opløsning.”

- Hvordan skal jeg finde en bolig?
- Hvordan skal det gå med kontakten til børnene?
- Kan jeg klare det økonomisk?
- Hvad med job og karriere?

”Disse spørgsmål kan Man-fred hjælpe med at finde svarene på”, siger rådgiver Jens.

For mange mænd går det rigtig galt, når de sidder alene og lader problemer, tanker og bekymringer flyde og vokse, mens krisen eskalerer. En del mister grebet om dagligdagen - og den sociale deroute kan flytte ind.

Man-freds skilsmisserådgivning hjælper dig videre

De fleste mænd har blot brug for en håndsrækning for at genvinde fodfæstet, så dagligdagen igen kan komme tilbage på rette spor, efter skilsmisse eller et brudt parforhold.

Man-fred forebygger den sociale deroute og hjælper mænd med at komme ud af en mere eller mindre alvorlig livskrise.

Man behøver ikke at hænge helt i bremsen for at gøre brug af rådgivningen. Man-fred kan give det lille løft/puf, der skal til for hurtigt at komme tilbage på sporet.

Vores opgave er, at give den støtte og de redskaber, der er brug for, når mænd og fædre skal godt videre med livet.