Zdravím!
Mé jméno je Jiří Skalka a tímto bych Vás rád přivítal na svém portfoliu. Jsem 22letý multimediální designer původem z Jizerských hor, který se zabývá hlavně front-end developmentem a webdesignem. V Dánsku ve městě Odense jsem úspěšně dostudoval obor Multimedia Design and Communication.

V rámci možností ovládám

HTML5 CSS3 Bootstrap Sass jQuery JavaScript SVG

Setkal jsem se s

WordPress Less AngularJS Git Gulp

K práci používám

Photoshop Illustrator InDesign PhpStorm

Během svého pobytu v Dánsku jsem se naučil více, než jsem původně očekával, ale při absolvování stáže v Plzni jsem si uvědomil, jak malá část toho, co bych umět chtěl, to vlastně je. Díky lidem ve společnosti ANTstudio jsem dostal šanci vyzkoušet si své znalosti, pracovat s nimi na zajímavých projektech a najít své silné stránky.

Jirka byl plnohodnotná posila do našeho frontend týmu. Hodně si cením jeho orientace na detail, kdy nám například pomáhal kontrolovat kvalitu vyrobeného webu podle grafického návrhu. Je schopen velmi pečlivě otestovat i opravit responsivní zobrazení webu. Při návrhu prezentační stránky byl dostatečně kreativní, ale zároveň bral v úvahu i správné UX. Komunikace a spolupráce s ním byla bezproblémová.
- J.N., ANTstudio, 2017

Nyní už je pouze na Vás, jestli ve mne vložíte svou důvěru tak, jako oni. Na oplátku Vám mohu slíbit, že ze sebe vydám ten nejlepší výkon, jakého budu schopen.

Já, Jiří Skalka

Jiří Skalka

Multimedia Designer

Front-end development pro M4Y

Make4You

Stránky pro Hopki.sk

Hopki.sk

Nové stránky LAN Gaming Fyn

LAN Gaming Fyn

Stránky pro LAN event na EAL

EAL LAN Event

Návrh stránek pro Factory Of Imagination

Factory of Imagination

Prototyp stránek pro spolek škol a klubů Samuelsgården

Samuelsgården

Staré portfolio

Staré portfolio

Maturitní práce - online prezentace virtuálních prohlídek rozhleden okolo Jablonce nad Nisou

Rozhledny Jablonecka